Over ons

Als ondernemer wilt u niets liever dan u bezig houden met datgene waarvoor u uw bedrijf heeft opgericht. Om de continuïteit te kunnen waarborgen is echter een goede administratie en een kloppende boekhouding essentieel. Deze financiële gegevens vertellen u uiteindelijk waar u staat met uw onderneming, of u de goede richting bent ingeslagen of dat hier en daar bijsturing noodzakelijk is.

Kader kan u adviseren en helpen bij het opzetten van een gedegen administratie en bij de inrichting van de boekhouding. Ook bij het opzetten en interpreteren van managementinformatie kan Kader u van dienst zijn.

Wat betekenen wij extra voor starters?

Voor u als starter komt er van alles op u af. U moet zich aanmelden bij de belastingdienst, bij het UWV, inschrijven bij de kamer van koophandel, naar de bank en ga zo maar door.

Kortom: u heeft het razend druk!

Maar eigenlijk wilt u zich met die zaken helemaal niet bezighouden, want u moet een bedrijf opstarten. Voor een startende ondernemer is het ook van groot belang dat hij op een juiste wijze op het goede spoor wordt gezet. Een groot deel van de startende ondernemers die failliet gaan, gaat als gevolg van een 'valse' start failliet. Naast persoonlijke begeleiding is dus professionele begeleiding van groot belang voor een startende ondernemer. Kader administratiekantoor is zich gespecialiseerd in het begeleiden van startende ondernemers in het traject van starter tot bloeiende ondernemer.

Kader kenmerkt zich door haar vaste prijzen

U vertelt ons wat u van ons verwacht en wij geven u één vaste prijs voor alles. Heel simpel. Voor u makkelijk en voor ons ook. We weten op die manier allebei waar we aan toe zijn en dat is prettig. Geen onaangename verrassingen aan het einde van het jaar dus.
Voor een prijsopgave neem contact met ons op.

Contact

Postjesweg 142-B
1061 AX Amsterdam
tel: 020 - 308 00 14
fax: 020 - 447 30 11

KVK : 081.38.798
BTW: NL162598919B04


Alle rechten voorbehouden © 2020. KaderBV